Filtr
    • Cena
      0,-
        
      0,-
    • Podle zbytkového cukru
    • BIO
    • Zrálo v dubovém sudu
    • VEGAN (při čiření nebyly použity živočišné látky)

    Crémanty

    Seřazení

    Crémanty se také vyrábí klasickou metodou zrání v lahvi s minimální dobou zrání 9 měsíců na kalech a následně 3 měsíce před uvedením do prodeje, ale nepochází z Champagne. Crémanty se vyrábí v různých francouzských vinařských oblastech, jako je například Alsasko, Bordeaux, Jura, Burgundsko, či údolí řeky Loiry. Crémant mívá tlak v lahvi přibližně 3,6 atmosfér narozdíl od Champagne, která mívají vyšší tlak kolem 5 až 6 atmosfér. Hrozny na Crémanty se musí sbírat ručně.

     
    Na těchto stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let. Všechna vína obsahují alergen č.12, oxid siřičitý (SO2)- Více informací naleznete zde.
    Soubory cookies používáme pro správné fungování naší webové stránky a jejích funkcí. Pomocí souborů cookies si také například pamatujeme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pro vás relevanci zobrazovaných reklam, počítáme návštěvu stránek a pamatujeme si vaše nastavení provedená na stránce.