Pol Roger začal již od začátku vyvíjet novou metodu výroby suchého šampaňského (do té doby byla většina produkce Demi-Sec). Vína Pol Roger se okamžitě prosadila jak ve Francii, tak v zemích Beneluxu. Pol Roger však věděl, že především Anglie skrývá výrazný potenciál. Shodou šťastných náhod našel na sklonku svého života nejlepšího možného spojence - Sira Winstona Churchilla.
Firma expandovala a prestiž značky rostla - všechny přední restaurace a hotely servírovaly šampaňské Pol Roger. Tomuto nevídanému rozmachu
udělala přítrž až první světová válka. Po válce se popularita Pol Roger ještě zvýšila. Druhá světová válka opět poznamenala chod firmy. Sklady a sklepy byly vypleněny a vydrancovány okupanty. Oba synové zakladatele firmy po skončení války opustili firmu. Na jejich místo nastoupil Christian Pol-Roger, který vtiskl firmě moderní tvář a začal pracovat na modernizaci výroby s důrazem na tradiční postupy.
| Podle zbytkového cukru | 1. suché |
| Zrálo v dubovém sudu | nie |